vineri, 8 noiembrie 2013

Killer Queen îşi caută partener



Killer Queen îşi caută partener


Acest articol reprezintă tema pentru a şaptesprezecea probă a concursului SuperBlog 2013.


Proba 5. Alege-l pe Killer King!
Introducere: Dragi superbloggeriţe şi superbloggeri, vă provocăm să vă imaginaţi un scenariu de poveste! Nonconformist sau cu un aer regal tradiţional, voi alegeţi!

Enunțul probei: Killer Queen este o regina rebelă şi nonconformistă. She owns the throne, iar arma ei secretă este PARFUMUL. Imaginează-ţi că eşti sfătuitorul/ sfătuitoarea reginei. Ea trebuie să-şi găsească jumatatea şi numai tu o poţi ajuta! Peţitori sunt destui, dar pentru a-l alege pe cel mai bun, trebuie să-i supui unor probe de foc! Defineşte cele 3 probe, folosindu-te de 3 elemente: fructe de pădure, Celosia, esenţă de praline. Alege-l pe Killer King!

&&&

Notă: răspunsul meu pentru această probă se bazează pe ideea unui anunţ matrimonial. Să ne imaginăm o tânără ingenuă care apelează la serviciile unei agenţii matrimoniale pentru a-şi găsi partenerul potrivit dorinţelor, caracterului, personalităţii sale. Acolo i se cere să formuleze un anunţ cât mai concis şi convingător pentru a atrage cât mai multe cereri în căsătorie.

Nume: Katy Perry
Pseudonim: Killer Queen

 Anunţul său matrimonial este următorul:

Sunt o persoană sufletistă şi iubitoare în căutarea sufletului pereche, cu care să mă contopesc, într-o singură fiinţă pentru totdeauna. Am o fire veselă, plină de viaţă, sinceră, cu simţul umorului şi foarte iubitoare. Nu sunt o gurmandă, îmi plac fructele de pădure şi pralinele belgiene, filmele romantice, iar floarea mea preferată este creasta-cocoşului (celosia).



Din păcate mi-am pierdut încrederea în iubire şi îmi doresc din tot sufletul să o regăsesc aşa dulce şi suavă cum numai dragostea poate fi, alături de un bărbat matur, responsabil, atent şi drăgăstos. Cred în şansa de a fi fericită chiar dacă aş fi nevoită să caut până la capătul lumii. Ştiu că va merita şi ştiu că existi tu, acea rază de lumină, care mă va împlini din toate punctele de vedere.

            După ce a terminat de scris aceste rânduri, s-a întâlnit din nou cu reprezentantul agenţiei. Acesta a întrebat-o dacă ar fi dispusă să se întâlnească şi cu cetăţeni străini, vorbitori de limba engleză. Unul dintre noile servicii acordate de către agenţie era traducerea anunţurilor clienţilor săi în limba engleză, dorindu-se astfel creşterea numărului celor care răspundeau la anunţurile matrimoniale avute în baza lor de date.
          Doar că exista o ‘mică’ problemă: cel care se ocupa cu traducerea acestor anunţuri avea un stil ‘propriu’ de a face acest lucru. Când nu era distrată, era obosită, astfel că ajunsese să folosească în mod abuziv instrumentele online de traducere [care se ştie cum funcţionează !!]
          Trecut prin ‘filtrul personal’ al traducătorului, anunţul prezentat mai devreme s-a transformat în .......

I don’t like to eat, I like blackberry and chocolate in the movies, I'm mad about cockscombs.

Este evident ce-a urmat. Un tânăr cavaler britanic a dorit s-o cunoască personal pe tânăra domniţă pentru a o transforma în regina inimii sale, iar la întâlnire i-a adus acesteia câteva obiecte despre care a înţeles din anunţ că îi plac.

- I-a dăruit un BlackBerry (dispozitiv mobil).   


- Cu toate că la început i s-a părut ‘bizară’ pasiunea ei pentru creasta cocoşului, la întâlnire i-a adus o pereche de pantofi având această formă.


- Cum din anunţ a reieşit că îi place să vadă ciocolata în filme, prima scenă care i-a venit în minte a fost cea de la începutul filmului ‘Forrest Gump’ 1994

 

 I-a propus să-l vizioneze împreună, iar filmul să devină unul dintre tradiţiile lor de cuplu. 

Este de înţeles cum a reacţionat ea la vederea cadourilor primite ...


Această poveste a avut un final fericit. El şi-a dat seama că a folosit o tactică nepotrivită pentru a o atrage atunci când i s-a explicat care fusese anunţul ei în realitate. I-a venit ideea de a crea un produs care să cuprindă, printre altele, cele 3 elemente preferate de ea: fructele de pădure, celosia (floarea preferată) şi pralinele.
Astfel a conceput un parfum pe care l-a denumit KILLER QUEEN pentru a-şi aduce aminte mereu de prima lor întâlnire.