sâmbătă, 16 noiembrie 2013

Concursul Ghiceste tara!


Concursul Ghiceşte ţara!

Acest articol reprezintă tema pentru a douăzeci şi una probă a concursului SuperBlog 2013.

Proba 21. Concursul meu LuxuryGifts

Introducere: Echipa din spatele LuxuryGifts.ro are o experienţă de peste 20 ani în comerţul cu acele cadouri de suflet care pastrează amintirile vii şi reînvie emoţia de fiecare dată când sunt privite. În tot acest timp, ne-am imaginat şi am căutat cadouri deosebite din toate categoriile de preţ astfel încât să satisfacem un număr cât mai mare de destinatari. Obiectivul nostru este să ne cunoaştem clienţii şi să le putem oferi cadoul potrivit care să reflecte întocmai sentimentele persoanei ce-l ofera şi preferintele persoanei care îl primeşte. Selecţia produselor pe care le oferim clienţilor noştri reflectă căutarea permanentă a noului şi atenţia maximă acordată calităţii produselor şi detaliilor de fabricaţie.

Enunțul probei: Organizaţi pe blogul vostru un concurs pornind de la unul dintre videoclipurile LuxuryGifts.ro de pe Youtube. Tema este la alegere, dar trebuie să aibă legătură cu LuxuryGifts. Fiecare participant la proba va primi din partea noastră un voucher de reducere de 50% pentru produse din gama butoni şi bijuterii de fantezie, pe care îl poate oferi drept premiu la concursul său.
 
&&&

Notă către juriu: Recunosc că această probă a fost pentru mine cea mai stresantă dintre toate. N-am ştiut că pentru a participa la acest concurs trebuie să ai cât mai mulţi ‘prieteni’ virtuali, pagină de Facebook, cunoştinţe mai profunde de IT etc. Prin această probă dvs. aţi cerut participanţilor să creeze un concurs destinat celor care vizitează blogurile lor. Ce pot să fac eu în situaţia asta? Nu mi-am dorit şi încă nu îmi doresc followers pe blog, comentariilor lor etc. Blogul meu este un demers cultural, non-comercial, care oferă informaţii şi care nu este un loc de opinii on-line. Cei care mă vizitează - români, dar şi din străini - o fac datorită specificului blogului (cinematografia), şi nu neapărat că mă plac pe mine. Asta este una din diferenţele dintre un blog de nişă şi unul generalist. Degeaba aş fi postat eu un astfel de articol despre ideea de concurs propus de dvs. pentru că sunt sigură de faptul că n-ar fi participat nimeni.
Sper că în momentul notării veţi cont de următoarele: specificul blogului meu, stresul cauzat de dvs. şi de răspunsul propus de mine mai jos. Cu toate că această mi-a creat un dezavantaj destul de mare faţă de ceilalţi concurenţi, vă promit că nu voi contesta notarea dvs.

&&&

Cum spuneam, răspunsul meu pentru această probă nu este desfăurarea unui concurs real, cu unul fictiv.
          Intrând pe canalul Youtube al LuxuryGifts.ro am avut de ales între cutiuţe muzicale şi bijuterii cu cristale (o brăţară, o clamă de păr, o broşă şi un inel), dar ceea ce mi-a atras mie atenţia a fost un brăduţ de Crăciun cu Cristale Swarovski. 

          Pornind de la acest videoclip, eu propun un test de cultură, să-i spunem contemporană, despre brazi de Crăciun realizaţi în diferite colţuri ale lumii în ultimii ani: ideea este de a ghici ţara în care au creaţi aceştia.
          E aproape sigur că singura vizită a acestui articol va fi făcută de d-na Georgiana Ciocirlan, Managing Partner de la LuxuryGifts.ro, aşadar mă adresez domniei sale şi o provoc să răspundă la întrebările testului meu. Dacă reuşeste să ghicească toate ţările, îi ofer un voucher virtual de reducere de 50% pentru produsele din gama butoni şi bijuterii de fantezie ai site-ului LuxuryGifts.ro.
          Şi, pentru că se apropie sărbătorile de iarnă, vă fac următoarele urări de bine:
Iartă
iubeşte
zâmbeşte
exprimă-te
relaxează-te
ajută un bătrân
acceptă un compliment
ascultă-ţi prietenii
reia un proiect abandonat
fii înţelegător cu tine şi cu alţii
uită-te la albumul cu fotografii
pictează un tablou, ascultă tăcerea
aminteşte-ţi întotdeauna că nu eşti singur
spune-le celor dragi cât de mult îi iubeşti
imaginează-ţi că astăzi nu ai nicio grijă
joacă-te cu un copil, citeşte o carte bună
alege-ţi o stea de pe cer, fii copil încă o dată
sună-ţi prietenii cu care n-ai vorbit de mult
dă-ţi voie să mai şi greşeşti, lasă-i pe alţii să te ajute
renunţă la ce nu-ţi place, îndeplineşte-ţi promisiunile
închide ochii şi imaginează-ţi că eşti pe o plajă tropicală
priveşte atent o floare, cumpărăţi ceva ce îţi doreşti de mult
sper că ceea îţi doreşti se va îndeplini, ajută-i pe alţii
respiră profund
fă-ţi un cadou
iubeşte!